Citrus-hyldeblomst marmelade

Af resterne fra hyldeblomstsaft.

Indtastet af:
Kilde: Klidmoster (dog med små ændringer)

Opskriften giver 2 glas

Ingredienser:
Jeg har skilt hyldeblomsterne fra citronerne, men man kan også bruge en blanding af begge dele. Tjek at der ikke følger kerner med.


1/4 af citronerne hakkes fint, resten blendes med vand og hyldeblomstsaft. Det hele kommes op i en gryde med 250 g rørsukker og koges til marmelade.


Hældes på skollede glas, imens det er brandvarmt og lukkes til.

kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, samt data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - herunder Low FODMAP, LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2019, Opskriftsamleren.dk