Opskriften giver 8 portioner
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
2 Lagkage bunde:
50 g Becel, Let (eller anden minarine)
100 g dadler, finthakkede
2 dl vand
150 g sigtet speltmel
1 tsk. vaniljepulver, usødet
1 lille tsk. bagepulver
plantemargarine til at smøre springform
Smelt margarinen i en gryde, og tilsæt dadler og vand. Varm igennem i et par minutter, til dadlerne er opløst, tag gryden af varmen, og lad blandingen afkøle i en skål.
Tilsæt mel, vaniljepulver og bagepulver, og rør godt rundt.
Smør bunden af to springforme med margarine, og fyld hver springform med halvdelen af dejen. Bag bundene i ca. 20 min. ved 200°. Lad dem afkøle helt, før de fjernes fra springformen.
Lagkage Creme:
2 dl. minimælk
1 spsk. Maizena
2 æggeblommer
Perfect Fit
2 tsk. vaniljepulver
Bland maizena, perfect fit og vaniljepulver godt
Tilføj det til den kolde mælk i en gryde og rør det godt ud, lad cremen koge under omrøring indtil passende konsistens.
Lad køle helt af før brug
Samling:
Lagkage bund , kage creme og skivede jordbær og lagkagebund