Fiskesymfoni

Indtastet af:
Kilde: Anne - Marie Andersen

Opskriften giver 4 portioner

Ingredienser:

Grøntsagerne renses og snittes fint. Smørret smeltes på pande og porrerne svitses let heri. Gulerødder og broccoli tilsættes. Lidt efter hældes fløden over. De rå rødspættefilleter kan tilsættes hele, rullet sammen og vendes forsigtigt undervejs i retten. De kan også skæres i mundrette stykker, så skal de først tilsættes når grøntsagerne er næsten møre. Smages til med salt og peber. Kartofler koges og serveres til.

kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2019, Opskriftsamleren.dk