Frossen cheesecake

Iskold cheesecake med Baileys og bastognebund

Indtastet af:

Opskriften giver 10 Stykker

Ingredienser:

Knus Bastognekiksene fint og bland med smeltet smør. Beklæd bunden af i en springform på ca. 22 cm i Ø med bagepapir og tryk massen ud herpå.

Stil 3 skåle klar og kom æggehvider i én, fløde i en anden og æggeblommer, sukker, kokossukker og vanillesukker i den 3.

Pisk først æggehviderne helt stive, pisk dernæst fløden og pisk tilsidst sukkeret ud i blommerne til de er helt opløst.

Tilsæt Baileys og Kalua, samt flødeost til skåle med æggeblommer og pisk det roligt ud til det er jævnt.

Fold fløden i skålen med æggeblommer og tilsidst æggehviderne.

Hæld over bunden og sæt i fryseren minimum 4-5 timer.

Dekorer evt. kagen med chokoladesovs eller anden pynt inden serveringen. 

Opskriften tilhører kategorierne:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2019, Opskriftsamleren.dk