Glutenfri bananboller med kanel

Indtastet af:

Opskriften giver 8

Ingredienser:

Mos bananen i en skål og tilsæt de øvrige ingredienser. Form runde boller og sæt dem på en bageplade beklædt med bagepapir, tryk den let flade og bag dem ved 200 grader varmluft i 10-13 minutter, til de er gyldne og sprøde.

Nyd dem lune eller afkølede og gerne med smør, evt. chokolade eller en skive god ost.

 

Tip: Hvis I synes, at bollerne er til den mindste side, kan I nøjes med at forme 4 boller af dejen og så bage dem lidt længere

Opskriften tilhører kategorien:

Glutenfri/ Bagværk
kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, samt data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - herunder Low FODMAP, LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2019, Opskriftsamleren.dk