Græskarsuppe

Med hokkaido, porre og gulerod

Indtastet af:

Opskriften giver 6 portioner

Ingredienser:

1) Skræl og skær alle grøntsager i tern og kog i en stor gryde. (Læg timian og lauerbærblade ved)

2) Steg kylling i tern på panden

3) Tag timian og lauerbærblade fra og hæld ½ vand (alt afhængig af hvor cremet/tynd du ønsker suppen) fra grøntsager

4) Blend med stavblender, smag til med salt og peber

5) Top med kylling (med fordel tilsæt kalkunbacon som ekstra topping og protein)

Opskriften tilhører kategorien:

Supper

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, samt data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - herunder Low FODMAP, LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2019, Opskriftsamleren.dk