Guf

Lækker jordbærguf til isen

Indtastet af:

Opskriften giver 4 portioner

Ingredienser:
Sukker, jordbærsirup, eddike og vand koges op i en kasserolle til sukkeret er smeltet. Vær opmærksom, hvis det koger for længe, kan sukkeret krystallisere sig igen.


Imens piskes æggehviderne stive. Når sukkerblandingen er klar, piskes den i en tynd stråle ned i hviderne. Nu skal der piskes til blandingen er helt afkølet, det kan godt tage 15-20 min. Det kan gøres lidt hurtigere, ved at sætte skålen i et iskoldt vandbad, imens der piskes. Ellers er det en fordel at bruge en køkkenmaskine.

Opskriften tilhører kategorierne:

Desserter Desserter/ Med is Tilbehør
kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, samt data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - herunder Low FODMAP, LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2019, Opskriftsamleren.dk