Havregrød

Proteinberiget havregrød, der sikre en lang mæthedsfornemmelse.

Indtastet af:

Opskriften giver 1 portioner

Ingredienser:

Hæld havregryn og vand i en kasserolle om aftenen inden du går i seng, og lad det stå med låg over til næste morgen. Herved sikrer du, at alle vitaminer og kostfibre bliver kogt ud i grøden, så din krop kan optage dem.
Om morgenen  tændes for blusset på svag til jævn varme.
Imens dette koger let sammen shakes proteinpulver og mælk sammen i en shaker.
Når grøden er kogt ud, røres proteinshaken langsomt i lidt ad gangen. Det er vigtigt at du ikke hælder det for hurtigt i og at du rører i det hele tiden, ellers klumper det! Bliv derfor ved med at røre til mælken er kogt ind i grøden, det tager kun få minutter, og tag den herefter af varmen.
Spis grøden mens den er varm evt. med friske bær/frugter, nødder og nøddesmør (ikke medregnet i ernæringsfordelingen).

kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, samt data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - herunder Low FODMAP, LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2019, Opskriftsamleren.dk / L. Andersen