Højrebsbøf med ratatouille og fritter
Særdeles smagfuld ret, der tilfredsstiller alle sanser.
Opskriften giver 1 portion
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Tænd evt. op i kul til grillstegning af bøffer.
Start derefter med Kartoffelfritter. Til denne portion bruges 120 g. rå kartofler.
Når de er i ovnen klargøres Bønnefritter. Til denne portion bruges 86 g. frosne bønner.
De sættes straks i ovnen og imens laves ratatouille. Den rå vægt af grøntsagerne svarer til 155 g, men de svinder meget og svarer til 1/4 af opskriften på ratatouille.
Når det hele er færdigt grillsteges Højrebsbøffen for maksimal smag, og ellers steges den på en meget varm pande.
Klik på hyperlinks oppe i teksten for fremgangsmåde, men vær opmærksom på mængderne i opskriften er til flere personer. De rette mængder til denne portion er anført i rå vægt herover.