Højrebsbøf med ratatouille og fritter

Særdeles smagfuld ret, der tilfredsstiller alle sanser.

Indtastet af:

Opskriften giver 1 portion

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Tænd evt. op i kul til grillstegning af bøffer.

Start derefter med Kartoffelfritter. Til denne portion bruges 120 g. rå kartofler.

Når de er i ovnen klargøres Bønnefritter. Til denne portion bruges 86 g. frosne bønner.

De sættes straks i ovnen og imens laves ratatouille. Den rå vægt af grøntsagerne svarer til 155 g, men de svinder meget og svarer til 1/4 af opskriften på ratatouille.

Når det hele er færdigt grillsteges Højrebsbøffen for maksimal smag, og ellers steges den på en meget varm pande.

Klik på hyperlinks oppe i teksten for fremgangsmåde, men vær opmærksom på mængderne i opskriften er til flere personer. De rette mængder til denne portion er anført i rå vægt herover.

 

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk