Hønsesalat med kyllinge flæskesvær

Lækker hønsesalat lavet med et grillet kyllingebryst, ristede champignons, asparges, dressing og toppet med sprødstegt kyllingeskind...

Indtastet af:

Opskriften giver 4 højtbelagt

Ingredienser:

Pil forsigtigt skindet, af det stegte kyllingebryst og skær det i strimler. Steg det i lidt olivenolie.

Bræk kyllingekødet i mundrette bider.

Når kyllingeskindet er sprødt lægges det på fedtsugende papir (køkkenrulle).

Steg champignonerne i fedtet, og læg dem på fedtsugende papir, når de er gyldne.

Rør en dressing af græsk yoghurt, sennep, mayonnaise, salt, peber og lidt af aspargesvæden. Rør 1/2 dåse drænede asparges i, vend derefter kyllingbryst og champignoner i.

Server med en god salat og en skive ristet rugbrød eller stenalderbrød til.

Top med kyllingeflæskesvær.

Fif: retten er meget velegnet til buffet, hvor både glutenallergikere og LCHFére kan spise med.

kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2019, Opskriftsamleren.dk