Hønsesalat med kyllinge flæskesvær

Lækker hønsesalat lavet med et grillet kyllingebryst, ristede champignons, asparges, dressing og toppet med sprødstegt kyllingeskind...

Indtastet af:

Opskriften giver 4 højtbelagt

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Pil forsigtigt skindet, af det stegte kyllingebryst og skær det i strimler. Steg det i lidt olivenolie.

Bræk kyllingekødet i mundrette bider.

Når kyllingeskindet er sprødt lægges det på fedtsugende papir (køkkenrulle).

Steg champignonerne i fedtet, og læg dem på fedtsugende papir, når de er gyldne.

Rør en dressing af græsk yoghurt, sennep, mayonnaise, salt, peber og lidt af aspargesvæden. Rør 1/2 dåse drænede asparges i, vend derefter kyllingbryst og champignoner i.

Server med en god salat og en skive ristet rugbrød eller stenalderbrød til.

Top med kyllingeflæskesvær.

Fif: retten er meget velegnet til buffet, hvor både glutenallergikere og LCHFére kan spise med.

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk