Hurtig og nem gulerodskage

Når kagen bages i microovn, tager det under 10 min. fra gulerødderne er skrællet, til der er lækker nybagt kage, det er næsten for let...

Indtastet af:

Opskriften giver 6 Stykker

Ingredienser:

Bland alle ingredienser til kagen sammen med den fintrevne gulerod (en dl. revet gulerod vejer 80 g).

 

Kom i en smurt form eller dyb tallerken, der kan rumme 5 dl. Min form er 18 cm Ø.

 

Bag ved fuld effekt i microovn. I min, passer det med 3:20 min.

 

Kagen er færdig, når den holder formen og et grilspyd kan trækkes rent ud.

 

Toppingen røres sammen, og serveres enten ved siden af eller hældes ovenpå kagen, når den er afkølet.

 

Info Low FODMAP: I 2015 ændrede groft speltmel status til ikke tilladt, så under elimination anbefales at bruge sigtet økologisk spelt istedet. Under genintroduktionen kan opskriften bruges til at teste oligo -fruktaner.

 

Opskriften tilhører kategorierne:

Kager Kager/ Skærekager Low FODMAP Low FODMAP/ Bagværk
kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, samt data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - herunder Low FODMAP, LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2019, Opskriftsamleren.dk