Jordbær -rabarbermarmelade

Sød-syrlig sommersmag i glas, mums.

Indtastet af:

Opskriften giver 8 glas

Ingredienser:

Bruges der frosne jordbær sættes de over svag varme med låg, til de er møre.

Bruges der istedet friske jordbær, blandes de med 400 g. sukker til de safter, derefter koges de møre.

700 g. rabarber tilsættes og koges ud.

Agar agar tilsættes sukkeret og røres i marmeladen (det resterende sukker, hvis du har brugt friske jordbær).

Kog det sammen til der kommer "lange, seje" bobler.

Tilsæt de sidste rabarber og kog dem møre. Smag til og juster evt. med mere sukker.

Fjern skummet på toppen og hæld marmeladen på skoldede glas, som lukkes straks.

Opskriften tilhører kategorierne:

Low FODMAP/ Diverse Brunch Tilbehør Glutenfri Low FODMAP
kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, samt data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - herunder Low FODMAP, LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2019, Opskriftsamleren.dk