Karamelsauce med myseost

Rigtig dyb og lækker karamelsmag. Myseosten giver nogle utrolig fine smagsnuancer og den smager slet ikke af ost. Så her er en favorit til både børn og voksne.

Indtastet af:
Kilde: Inspireret af Irma

Opskriften giver 8 portioner

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Fløde og sukker koges i en tykbundet gryde. Lad den simre til den tykner let og er gylden. Osten smeltes i under omrøring. Afkøl lidt og server den lun til f.eks vanilleis.

 

Tip: den kan laves i forvejen og lunes før servering. Er der rester kan den gemmes i køleskabet og spises som lækker karamelsmørrepålæg.

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk