Karl Johan Hampeolie
m/hampeolie
Opskriften giver 110 portioner
Ingredienser:
1. Svampe og Olie blendes indtil olien når en temperatur p å65 grader på termomixer.
2. Stilles på køl i ét døgn.
3. Sigtes.
Tip: Opbevares lifttæt og kan fryses.
Cookies?
Ja, vi både bager og bruger cookies!
Opskriftsamleren.dk bruger cookies bl.a. for at huske nogle af de valg du gør undervejs, og også til statistiske formål.
Log ind og se dine egne opskrifter samlet i kategorier på siden "Mine opskrifter". Du kan endda lave dine egne private kategorier.
Hvis du endnu ikke har en profil på Opskriftsamleren.dk, så opret dig gratis her
Log ind og se dine favoritopskrifter samlet på siden "Favoritter". Dine favoritter inddeles i kategorier, så du nemmere kan finde dem igen.
Hvis du endnu ikke har en profil på Opskriftsamleren.dk, så opret dig gratis her
1. Svampe og Olie blendes indtil olien når en temperatur p å65 grader på termomixer.
2. Stilles på køl i ét døgn.
3. Sigtes.
Tip: Opbevares lifttæt og kan fryses.
Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.
© 2012-2020, Opskriftsamleren.dk