Kartoffelrugbrød

Glutenfrit rugbrød, 2 stk.

Indtastet af:
Kilde: Bog: Glutenfri, til hverdag og fest
Surdej:
Gær og honning udrøres i vandet. Hirsegryn og boghvedekerner tilsættes. Surdejen skal stå og syrne 1-2 døgn ved stuetemperatur.

Dej:
Svesker og kogte, afkølede kartofler blendes med vand i en blender, hvorefter alle ingredienser blandes og røres grundigt 10-15 minutter i en røremaskine.

Dejen hældes i to smurte rugbrødsforme (2-liter), som sættes i den varme ovn.
Brødene bages ved 100ºC i 45 minutter, derefter 180ºC i yderligere 75 minutter.
  180°   120 min
kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, samt data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - herunder Low FODMAP, LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2019, Opskriftsamleren.dk