Kernebrød med nødder

Lækkert, nemt brød uden mel. Nødder og kerner kan varieres og ligeledes med siruppen. Så du bestemmer, om det skal være mørkt og maltet eller lyst...

Indtastet af:
Kilde: mynewroots.blogspot.com

Opskriften giver 1 brød

Ingredienser:

Vej alle tørre ingredienser af, i den bageform du vil bruge og bland dem godt sammen.

Smelt fedtstof sammen med vand og sirup og rør det i formen.

Rør grundigt rundt med en dejskraber og kom helt til bunds og ud i hjørnerne, så det hele bliver ensartet og der ikke er flere tørre steder.

Mas derefter det hele godt sammen, ned i formen og glat overfladen.

Så skal dejen hvile fra 2 timer eller til dagen efter. Den skal være fast og holde sammen.

Bages ved 175 g. i 30 min. Vendes derefter ud af formen og bages i yderligere 30-40 min. eller til brødet lyder hult når du banker på det.

Afkøles inden det skæres.

Fryseegnet, gerne i skiver, de kan tøes op direkte i brødrister.

  175°
kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, samt data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - herunder Low FODMAP, LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2019, Opskriftsamleren.dk / L. Andersen