Kirsebærsauce

Sukkerfri kirsebærsauce uden alkohol.

Indtastet af:

Opskriften giver 6 portion

Ingredienser:

Hæld appelsinsaft, sirup, vand og romaroma i en gryde. Skrab kornene ud af vaniljestangen og rør dem ud i lagen. Kom også den "tomme" vaniljestang i og kog det sammen ved svag til jævn varme. Rør kartoffelmelen ud i lagen, så den bliver jævnet. Sørg for at den ikke brænder på, ved at skrue ned for varmen og røre i den jævnligt.

Imens vaskes og udstenes kirsebærrene. Giv kirsebærrene et opkog i lagen og hæld det hele på skoldede glas med atamon.

Kirsebærsaucen opbevares på køl til den skal bruges. Spis den kold eller varm den op inden servering.

Opskriften tilhører kategorierne:

Syltning Desserter Tilbehør/ Saucer Tilbehør
kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, samt data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - herunder Low FODMAP, LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2019, Opskriftsamleren.dk