Knasende knækbrød med frø

Indtastet af:

Opskriften giver 50 stk

Ingredienser:

Alle frø blandes sammen med salt.

Hæld vand og olie i.

Melet tilsættes lidt efter lidt.

Æltes til en smidig dej.

Rulles ud på 2 stk. bagepapir, så det passer til 2 bageplader.

Skæres i ønsket str. med skarp kniv eller pizzahjul.

Bages ved 180 grader varmluft i ca. 15 min.

Tjek om de er helt tørre, når de er kølet af, ellers giv dem 5 mere og prøv igen, forsæt til de har en klar lyd, når du slår på dem. De er som regel bagt uens, så det ikke er alle der er færdige på en gang.

 

Obs ved low fodmap, max 100 g. knækbrød pr. servering.

 

Hvis knækbrødene er tørret ordentligt, kan de holde længe og er meget velegnede, at have i en lille bøtte i håndtasken, eller på arbejde.

  180°   15 min

Opskriften tilhører kategorierne:

Bagværk/ Fuldkorn Bagværk Low FODMAP Low FODMAP/ Bagværk
kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, samt data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - herunder Low FODMAP, LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2019, Opskriftsamleren.dk