Kryddertella aka græskarsmør

Delikat smørrepålæg lavet af græskarpure, efterårets varme krydderier, saft og ahornsirup. Smagen rundes af med kokos- eller muscovadosukker, mhh...

Indtastet af:

Opskriften giver 3 glas

Ingredienser:

Bland alle ingredienser i en kasserolle og lad det simre ca. 20 - 30 min. Smag til og hæld på steriliserede glas, når konsistensen er som nutella ca.

Glassene kan nemt steriliseres i en kold ovn, der sættes til 100 grader. Giv dem mininimum 10 min efter temperaturen er opnået. Alternativt kan de skoldes med kogende vand.

Fif: har du en grøntsagsskeptisk familie, så prøv at lade dem gætte hvad smørrepålæget er lavet af, eller undlad at sige det??

kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, samt data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - herunder Low FODMAP, LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2019, Opskriftsamleren.dk