Kylling i sur-sød sauce
Dejlig ret som er inspireret af programmet "Hairy Bikers" sur-sød kyllingeret

Opskriften giver 4 portioner
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Jævning
Lav først en jævning af 1 spsk maizena og 2 spsk ananassaft.
Rør det sammen og sæt det til side.
Sauce-blanding
Hæld den resterende ananassaft i en skål og rør knust hvidløg, ingefær, brun farin, soya sauce, hvidvinseddike, ketchup og chiliflager i.
Sæt også denne blanding til side.
Grøntsagerne
Skær halvdelen af en ananas i store tern. Skær også peberfrugterne i grove tern, og løgene i både.
Kyllingen
Del kyllingebrysterne i større tern. 7-9 tern pr. kyllingbryst.
Tilberedning
Varm olien op i en non-stick sautérpande eller wok. Steg løg og peberfrugter i et par minutter.
Tilsæt tomatpuré og steg med et minuts tid.
Bland kyllingestykker og maizena sammen i en skål og tilsæt dem til panden.
Steg til de får lidt stegeflade.
Tilsæt ananasstykkerne og sur-sød saucen og lad retten simre i 4-5 minutter på medium varme. Rør jævnligt i retten, så kyllingen varmes helt igennem og ananasen bliver opvarmet.
Rør maizena/ananas-jævningen i, og lad retten simre i et minuts tid til saucen er blank.
Drys snittede forårsløg over og server, evt. med Jasmin ris.
Velbekomme!