Kylling med nudler

nem og lækker wokret

Indtastet af:

Opskriften giver 5 portioner

Ingredienser:

3 liter vand koges op med 6 bouillonterninger i en gryde.

 

Kyllingebrysterne skæres i mindre tern, og koges i bouillonen i ca. 10 min. Tages op med en hulske og sættes lidt til side.

 

Den røde peberfrugt og løget skæres i små tern imens. Ærter og majs tages frem.

 

Fuldkornsnudlerne koges herefter i den samme boullion som kyllingen i ca. 4 min eller følg anvisningen på pakningen. Bouillonen hældes fra, men gem lidt af det til senere ved at hælde noget af det op i en dyb tallerken.

 

Olien varmes op i en vok eller evt. en sauterpande. Løget svitses. Kyllingen svitses med. Når det har fået lidt farve tilsættes nudlerne, som også svitses. Hæld grøntsagerne i og lad det svitse til de er gennemvarme. Smages til med salt.

 

Serveres med brød til.

Opskriften tilhører kategorierne:

Hovedretter Hovedretter/ Med fjerkræ
kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2019, Opskriftsamleren.dk