Kyllingefyld til Bao

Lækkert krydret fyld til kinesiske Bao. Der kan også anvendes rester af stegt kylling eller svinekød.

Indtastet af:

Opskriften giver 4 portioner

Ingredienser:

Kog kyllingefileter møre i 10-15 min.

Træk kødet i strimler med to gafler.

Kom kylling, Hoisin sauce og vand i en wok eller pande og steg 5-7 min ved god varme, til saucen karamelliserer omkring kødet og det får lidt stegte kanter.

Server med lune Bao, fyld med strimler af gulerod med saft fra 1/2 lime, tynde agurkeskiver med saft fra 1/2 lime, forårsløg i skiver (kun den grønne top for Low FODMAP), bredbladet persille eller koriander.

Obs low FODMAP: Hoissin sauce indeholder hvidløg, derfor anbefales at lave sin egen efter opskriften her på opskriftsamleren. Der er istedet brugt hvidløgsolie, som de fleste tåler, den kan udelades ved behov. 

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2019, Opskriftsamleren.dk