Kyllinglasagne

Velsmagende og nem Kyllinglasagne, som også kan tilberedes med svinekød istedet.

Indtastet af:

Opskriften giver 8 portioner

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Rens og riv squash og gulerod.

Varm olien op i saurtepande eller gryde og svits det hakkede kyllingekød.

Tilsæt herefter de revne grøntsager og svits med nogle minutter.

Hæld hakkede tomater, merian, salt og peber i og lad det simre i minimum 10 min. eller længere.

Slå æg ud i en skål og blend fetaen i.

Snit forårsløgene og tilsæt kødsovsen. Lad det snurre med et par minutter.

Tænd ovnen på 200 grader.

Læg lasagnen sammen. Start med kødsovs, lasagneplader derefter ægge-fetablandingen og lidt kødsovs, osv. Hold kødsovs og æggeosteblanding tilbage til det øverste lag som dækkes af revet ost.

Bag i ca. 30 min. eller til lasagnepladerne er møre og toppen gylden.

Info: der kan bruges alm. lasagneplader til dem der tåler det. Hvidløgsolie kan ikke erstattes af hvidløg på andre måder ved Low FODMAP, da det indeholder fruktaner, som er en FODMAP af Oligotypen. Der må derfor ikke komme nogle dele af hvidløget med ned i retten. Hvidløgsolie kan bruges da FODMAP'en ikke kan trænge ud i olie, men der må ikke være vand, da den er vandopløselig.

 

  200°   30 min

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk