Lakserulade

Indtastet af:

Opskriften giver 4 person

Ingredienser:

Fremgangsmåde Lakserulade:

1. del æg i blommer og hvidder

2. Pisk æggehviderne stive, og tø spinaten op

3. rør æggeblommer,timian og spinat sammen

4. vend æggespinat massen i æggehviderne

5. fordel massen på en bageplade, og bag i 12 min varmluft 180 grader

6. Tag ud af ovnen og afkøl i ca. 5 min.

7. smør cheasy fraiche på, og fordel laksen

8. Rul ruladen

 

Fremgangsmåde salat:

1. snit alt grønt

 

Server med cheasy fraiche som dressing

  180°   12 min

Opskriften tilhører kategorierne:

Glutenfri Hovedretter Hovedretter/ Med fisk/skaldyr
kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, samt data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - herunder Low FODMAP, LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2019, Opskriftsamleren.dk