Lasagne med kylling

Jeg deler min bedste opskrift på lasagne med kylling, som jeg håber, at I kan få glæde af.

Indtastet af:

Opskriften giver 2 1

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Tip: Det er muligt at købe dagligvarer på afbetaling her

Bær over med mig. Det er første gang, jeg skal tilføje en opskrift, så det er ikke sikkert, at jeg griber det an på den bedste måde. Jeg håber om ikke andet, at du kan få glæde af min sunde opskrift. Jeg er blevet så glad for at dele opskrifter, at jeg har oprettet min egen blog om sund mad. Foretrækker du at spise sund og næringsrig mad, så vil jeg anbefale dig at besøge min nye blog. Jeg har desuden en nyere hjemmeside, der omhandler måltidskasser. Læs mere om denne hjemmeside her

Jeg deler hermed min bedste (og sundeste) opskrift på lasagne med kylling, som jeg har forkælet min familie og venner med i mange år efterhånden. Følger du opskriften til punkt og prikke, er jeg overbevist om, at du vil stå tilbage med et resultat, som du kan stille dig hundrede procent tilfreds med.

Guide: Trin-for-trin:

- Skær kyllingen ud i små stykker / strimler (så små som muligt)

- Hak løget og svits det på en grillpande 

- Blend tomaterne sammen med fløde og løg

- Smør et ovnfast fad

- Læg det første sæt lasagneplader på

- Hæld sauce over og læg et lag kylling, tomater og løg

- Fortsæt overstående fremgangsmåde til, at du løber tør for fyld og lasagneplader 

Lad lasagnen bage i ovnen i 25 minutter. Jeg anbefaler varm luft ved 200 grader. Du kan løbende holde øje med, om lasagnen er færdig ved at tjekke op på, om lasagnepladerne er møre.

Det er en ualmindelig nem ret, som enhver person kan give sig kast i med. Foretrækker du, at kyllingen har en sprød og grillet overflade, så vil jeg anbefale dig at give den en tur på din grillpande. 

Når du har sat din lasagne i ovnen, kan du blot læne dig tilbage og vente på, at din ret er klar til at blive nydt. Hvad du bruger ventetiden på er selvfølgelig helt op til dig. Jeg nyder selv at hækle kreationer til mine børn, da det er glimrende tidsfordriv. Du kan også bruge tiden på at shoppe fra din tablet eller smartphone, hvis du skal have tiden til at gå med noget fornuftigt. 

Jeg håber, at du vil få glæde af min opskrift, som jeg er stolt af at dele med dig. Vend gerne tilbage med feedback, hvis du vælger at benytte dig af opskriften. Jeg vil meget gerne høre, hvad du gør for at gøre din lasagne ekstra god. Del dine erfaringer i kommentarfeltet. 

  200°   25 min

Opskriften tilhører kategorierne:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk