Lav dit eget nytårskage-ur

Denne opskrift er tilegnet dig, der vil lave dit eget nytårskage-ur (en hidtil hemmelig opskrift)

Indtastet af:

Opskriften giver 4 portioner

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Er du landet på denne side, fordi du gerne vil købe et nyt ur, så kommer jeg måske til at skuffe dig.. Du kan nemlig ikke købe et armbåndsur her, men du kan til gengæld finde en fantastisk opskrift på en kage, som man kun kan beundre. Brug en vilkårlig søgemaskine til at finde dit ideelle ur, hvis det oprindeligt var det, du ledte efter. 

Jeg afslører for første gang denne hidtil hemmelige opskrift, som jeg håber vil komme en masse mennesker til glæde. Jeg havde faktisk besluttet mig for, at jeg aldrig ville dele opskriften, men jeg har nu ombestemt mig.

Trin-for-trin: Sådan laver du en yndig nytårskage

  • Lav kransekagemassen (brug marcipan, flormelis, æggehvider)
  • Lav pynten klar (mørk og hvid chokolade)
  • Lav urskiven (vær meget koncentreret og gør det langsomt) 
  • Montér snirkler (skal monteres ovenpå uret)

Du får den komplette opskrift på følgende link, hvor du bliver guidet igennem trin-for-trin. Der er i alt 21 trin, hvorfor det er vigtigt, at du er tålmodig anlagt, så der ikke går noget galt i processen. 

Søg inspiration til dit nytårskage-ur på nettet

Det er muligt at købe et færdigt nytårskage-ur ved den lokale bager eller supermarked, men er det ikke for nemt? Hvis du har mod på det, kan du lave din egen nytårskage, så du kan imponere alle dine gæster. 

Du kan klikke her, hvis du har brug for inspiration til, hvordan uret skal se ud. Du kan også få inspiration fra dit eget ur, men du kan ikke forvente, at du kan skabe et identisk match. 

  200°   20 min

Opskriften tilhører kategorierne:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk