Lchf carbonara

Indtastet af:
Kilde: Diana Kaiser

Opskriften giver 4 portioner

Ingredienser:

Pil løget og hak det fint.

Svits det på panden sammen med bacon til de tager farve. 

Pisk æg, fløde og parmasan sammen i en skål og rør blandingen i retten. Rør til saucen bliver tyk og cremet. 

Pynt med frisk persille og servèr.

 

Kan serveres med hjemmelavet proteinpasta, Shirataki* nudler eller frisk salet.

 

*Shirataki nudler er nudler udvundet at fibre fra konjakrod og indeholder stort set ingen kulhydrater. Kan købes i online lchf butikker. Bruger man disse nudler, skal de på panden før æggeblandingen.

kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, samt data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - herunder Low FODMAP, LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2019, Opskriftsamleren.dk