Lchf carbonara

Indtastet af:
Kilde: Diana Kaiser

Opskriften giver 4 portioner

Ingredienser:

Pil løget og hak det fint.

Svits det på panden sammen med bacon til de tager farve. 

Pisk æg, fløde og parmasan sammen i en skål og rør blandingen i retten. Rør til saucen bliver tyk og cremet. 

Pynt med frisk persille og servèr.

 

Kan serveres med hjemmelavet proteinpasta, Shirataki* nudler eller frisk salet.

 

*Shirataki nudler er nudler udvundet at fibre fra konjakrod og indeholder stort set ingen kulhydrater. Kan købes i online lchf butikker. Bruger man disse nudler, skal de på panden før æggeblandingen.

Opskriften tilhører kategorien:

kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2019, Opskriftsamleren.dk