Lemoncurd i microovn

Lynhurtig og lækker lemoncurd, kan også laves i microovn.

Indtastet af:

Opskriften giver 1 glas

Ingredienser:

Smelt smørret ved lav effekt i microovnen.

 

Tilsæt sukker, citronsaft og fintrevet skal, samt æg. Pisk det godt sammen.

 

Sæt skålen i microvnen ved fuld effekt i 4 min. Åbn lågen og rør i curden hvert halve min.

 

Når den tykner og er godt varm, kan du tjekke om temperaturen er 80 grader, så er den færdig.

 

Sigt evt. curden.

 

Hæld på et rent glas, når det er afkølet lidt, stilles det på køl.

kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2019, Opskriftsamleren.dk