Luxus chokoladekarameller

God chokolade og god honning, det er alt du behøver til disse enkle og lækre chokoladekarameller.

Indtastet af:
Kilde: anneauchocolat

Opskriften giver 32 Chokoladekarameller

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Hak chokoladen meget fint og kom den i en skål der tåler varme.

Kom honningen i en kasserolle og varm den op til den koger.

Hæld den kogende honning over den hakkede chokolade og rør til det er en homogen masse.

Hæld massen op i en form der er foret med bagepapir. Eller hæld den i en varmebestandig sprøjte/frysepose og sprøjt massen ud i en silikoneform til støbte chokolader.

Kommes derefter på køl mindst 3 timer. Kan derefter skæres i tern eller trykkes ud af silikoneformen.

 

Fif: Brug en chokolade med høj kakaoprocent, den får tilført godt med sødme fra honningen. Tilsæt evt. nødder eller frysetørrede bær.

 

Opskriften tilhører kategorien:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk