Luxus chokoladekarameller
God chokolade og god honning, det er alt du behøver til disse enkle og lækre chokoladekarameller.
Opskriften giver 32 Chokoladekarameller
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Hak chokoladen meget fint og kom den i en skål der tåler varme.
Kom honningen i en kasserolle og varm den op til den koger.
Hæld den kogende honning over den hakkede chokolade og rør til det er en homogen masse.
Hæld massen op i en form der er foret med bagepapir. Eller hæld den i en varmebestandig sprøjte/frysepose og sprøjt massen ud i en silikoneform til støbte chokolader.
Kommes derefter på køl mindst 3 timer. Kan derefter skæres i tern eller trykkes ud af silikoneformen.
Fif: Brug en chokolade med høj kakaoprocent, den får tilført godt med sødme fra honningen. Tilsæt evt. nødder eller frysetørrede bær.