Marrocansk gulerodssalat

Indtastet af:

Opskriften giver 2

Ingredienser:

Skær gulerødderne i helt tynde skiver, evt. ved hjælp af en foodprocessor. Kog gulerodsskiverne i letsaltet vand i et par minutter, indtil de er møre men stadig faste. Hæld vandet fra, og lad gulerodsskiverne dampe af. Rist sesamfrø, hvidløg og spidskommen i 1 spsk. olivenolie på en pande, indtil det begynder at dufte. Tilsæt gulerodsskiverne, kværn salt og peber over, og vend rundt. Smag salaten til med citronsaft og lidt ekstra olivenolie, og kom den i en skål. Drys med hakket mynte, og servér.

Opskriften tilhører kategorien:

kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2019, Opskriftsamleren.dk