Mini pizzaer

Indtastet af:

Opskriften giver 18 stk

Ingredienser:

Rør gæren ud i lunt vand. 

 

Tilsæt FiberHusk, pofiber og fuldkornsspeltmel. Rør det godt sammen og tilsæt salt, samt fint speltmel lidt ad gangen. Jeg bruger en røremaskine til æltningen og når dejen har samlet sig til en kugle, tilsættes olivenolien. Derefter skal den køre til dejen igen har samlet sig helt.

 

Hæver i 1 time. Ovnen varmes op til 250 grader med en plade i. Dejen formes til flade boller og lægges på bagepapir. Top med tomatskiver og mozzarella.

 

Gelejd mini pizzaerne over på den varme plade og bag dem ca. 15 min. Til de har lidt gylden farve.

 

Drys evt. med revet parmesan, lidt salt, et dryp olie og basilikumblade. Eller bare spis dem som de er.

 

 

 

 

  250°   15 min

Opskriften tilhører kategorierne:

Low FODMAP Low FODMAP/ Hovedretter Pizza
kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, samt data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - herunder Low FODMAP, LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2019, Opskriftsamleren.dk