Nem Béarnaise sauce

Nem hjemmelavet béarnaise sauce (dog ikke rigtig bérnaise sauce).

Indtastet af:

Tag 2 æggeblommer og kom dem i en gryde sammen med 3 spiseskeer cremefraise 38%.

Pisk dem roligt sammen ved meget svag varme,

Når saucen er tyk og man kan se den trækker spor efter piskeriset når man pisker, skal der smør i sovsen.skær smøret i små stykker, og kom et par i ad gangen. Det ene stykke smør skal helst være smeltet inden man kommer næste i.

Derefter smages sovsen til med salt, estragon og citron..

Det er vigtigt at man hele tiden rører rundt, og ikke varmer sovsen ved for høj varme. Gerne ved en ca. 2-4 stykker på kogeplader.

kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, samt data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - herunder Low FODMAP, LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2019, Opskriftsamleren.dk / L. Andersen