Nudelret med kylling
Opskriften giver 6 personer
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Vand og bouillon bringes i kog og kyllingebrysterne koges deri.
Imens snittes grøntsager og ananas, broccolistokken skæres i skiver på 2-3 mm.
Jordnøddesmøret røres med ca. 1/2 dl. bouillon (af det som kyllingen har kogt i).
Tag kyllingebrysterne op og skær igennem, når de er gennemstegte skæres de i tern. Bouillonen gemmes, da nudlerne også koges deri.
Smørret smeltes på en sauterpande og løgene svitses. Broccoli tilsættes samt en halv dl. bouillon, som det koges i.
Nudlerne koges i bouillonen.
Rød peber i tern, jordnøddesmørsovs og kokosmælken hældes på panden. Kyllingetern og ananas tilsættes.
Nudler tilsættes når de er færdigkogte og bouillonen kasseres. Det hele vendes sammen og serveres med det samme.
Server gerne med en håndfuld peanuts drysset over.