Otto ris

En lækker snyde-risotto, som kan laves med en rest ris.

Indtastet af:

Opskriften giver 6 portioner

Ingredienser:

Hvis du ikke har en rest ris, sættes risene først over at koge efter anvisningen på pakken.

 

Imens hakkes løg og peberfrugt.

 

En stor pande sættes over middelvarme, olien varmes op, løgene svitses til de er klare. Oksekødet svitser med til det er brunt. Hæld evt. fedtstof fra panden.

 

Hakkede tomater, vand og krydderier tilsættes og det simrer 5 min. Hvis du bruger en rest ris tilsættes de nu, så de kan varme med - Har du nykogte ris, vendes de først i tilsidst. 

 

Grøntsagerne tilsættes. Smag til med sojasauce, evt. mere salt, peber, paprika. Hvis smagen er meget syrlig, kan den evt. rundes af med en halv tsk. sukker, der er stor forskel på smagen fra tomater og paprika.

 

Er klar til servering når grøntsagerne er gennemvarme, men stadig har lidt bid.

 

Server sojasauce og evt. brød til.

 

Velbekomme:-)

Opskriften tilhører kategorierne:

Hovedretter Hovedretter/ Med oksekød Hovedretter/ Med ris
kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, samt data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - herunder Low FODMAP, LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2019, Opskriftsamleren.dk