Panna Cotta - med låg af mango-gele

LCHF-dessert med fløde og kun en smule sukker (fra mango).

Indtastet af:
Kilde: "Spis dig mæt og glad" af Jane Faerber
Fremgangsmåde:

Panna Cotta

Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 10 minutter. Opvarm fløden og de øvrige ingredienser til kogepunktet, imens du rører forsigtigt rundt. Lad derefter flødemassen køle en smule af, inden du rører husblassen ud i den lune fløde. Kom i portionsglas og stil på køl nogle timer, til den stivner.

 

Mango-gelé

Læg husblas i koldt vand.

 

Fjern skrællen fra mangoerne og skær kødet fri fra stenene. Kom vand og mangokød i en gryde og kog det op. Lad det småsimre i 5 minutter. Kom grydens indhold i en blender og kør, til det har en fin konsistens.

 

Kom mangopuréen i en skål og rør forsigtigt husblassen ud heri.

 

Tag panna cottaerne fra køl og fordel mangopuréen som låg i glassene. Sæt dem tilbage på køl i et par timer inden servering.

 

Pynt til sidst evt. med lidt mynteblade på toppen.

kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk