Panna Cotta - med låg af mango-gele
LCHF-dessert med fløde og kun en smule sukker (fra mango).
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Panna Cotta
Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 10 minutter. Opvarm fløden og de øvrige ingredienser til kogepunktet, imens du rører forsigtigt rundt. Lad derefter flødemassen køle en smule af, inden du rører husblassen ud i den lune fløde. Kom i portionsglas og stil på køl nogle timer, til den stivner.
Mango-gelé
Læg husblas i koldt vand.
Fjern skrællen fra mangoerne og skær kødet fri fra stenene. Kom vand og mangokød i en gryde og kog det op. Lad det småsimre i 5 minutter. Kom grydens indhold i en blender og kør, til det har en fin konsistens.
Kom mangopuréen i en skål og rør forsigtigt husblassen ud heri.
Tag panna cottaerne fra køl og fordel mangopuréen som låg i glassene. Sæt dem tilbage på køl i et par timer inden servering.
Pynt til sidst evt. med lidt mynteblade på toppen.