Pizzadej med hamepmel

Indtastet af:

Opskriften giver 3 stk a 28 cm

Ingredienser:

Tænd ovnen på 225 grader varmluft og lad bagepladerne blive i ovnen, så de er varme, når  pizzaerne skal ind.

Opløs gæren i det lunkne vand og rør.

Tilsæt salt og mel og rør godt.

Den tynde dej smøres nu ud på bagepapir, først til sidst kommes pizzaen på bagepapiret på den varme bageplade. Lav pizzaerne i valgfri størrelse i en højde ½-1 cm (vi anbefaler, at du deler dejen til 3 pizzaer på 3 bageplader).

Brug en spiseske til at smøre dejen ud med.

Kom fyld på og bag i ovnen ved 225 grader varmluft (el 250 grader uden varmluft) i ca 15 min. Fyldet må ikke være for vandet!!

Opskriften tilhører kategorien:

Glutenfri/ Hovedretter

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2019, Opskriftsamleren.dk