Proteinrigt rugbrød med havre og solsikke, 1. dag, Grunddej

Grunddej til rugbrød

Indtastet af:

Opskriften giver 1 stk

Ingredienser:

Rør alle ingredienserne sammen på en røremaskine eller med en håndmikser – dejen skal være ret klæg. Sørg for at alt er blandet godt sammen, så der ikke ligger mel på bunden af skålen.
Lad dejen hæve på køkkenbordet i en skål med låg eller husholdningsfilm over i ca. 1 døgn.

Opskriften tilhører kategorierne:

Fitness Fitness/ Bagværk Frokost Bagværk Bagværk/ Brød Brunch
kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2019, Opskriftsamleren.dk