Rabarbercrumble

En rigtig forårsbebuder, som har en lækker, frisk sød-syrlig smag. Skøn med den knasende crumble. Server med en god vanilleis, en klat flødeskum eller råcreme.

Indtastet af:

Opskriften giver 4 portioner

Ingredienser:

Rens og snit rabarberne i stykker på ca. 1,5 cm og læg dem i et ovnfast fad. Bland sukker, vanillepulver og kartoffelmel sammen og drys over rabarberne.

 

Crumble:

Hak alle ingredienser sammen i foodprocessor, minihakker eller hånden. Det skal begynde at samle sig i små klumper. Drys det over rabarberne. Hak mandlerne og kom dem ovenpå crumblen.

Bag kagen midt i ovnen ved 200 grader i ca. 30 min. til rabarberne er møre og begynder at safte lidt op igennem crumblen.

  200°   30 min
kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2019, Opskriftsamleren.dk