Rabarberis

Mild og cremet rabarberis

Indtastet af:

Opskriften giver 1,2 L

Ingredienser:

Kog vand, rabarber og vanillepulver til kompot ved svag varme under låg. Lad kompotten køle helt af og blend den herefter.

Bland kondenseret mælk og fløde i rabarberkompotten. Tilsæt et nip salt og smag til med citronsaft.

Kør blandingen på ismaskine til soft ice konsistens. Kom den i en beholder og frys den yderligere ind et par timer. Hvis den opbevares længere tid, skal den tempereres i køleskabet ca. 20-30 min.

kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, samt data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - herunder Low FODMAP, LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2019, Opskriftsamleren.dk