Rabarberis

Mild og cremet rabarberis

Indtastet af:

Opskriften giver 1,2 L

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Kog vand, rabarber og vanillepulver til kompot ved svag varme under låg. Lad kompotten køle helt af og blend den herefter.

Bland kondenseret mælk og fløde i rabarberkompotten. Tilsæt et nip salt og smag til med citronsaft.

Kør blandingen på ismaskine til soft ice konsistens. Kom den i en beholder og frys den yderligere ind et par timer. Hvis den opbevares længere tid, skal den tempereres i køleskabet ca. 20-30 min.

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk