Rabarbermuffins med banan.

En lækker muffins opskrift! Den bedste jeg kender, og den eneste, som jeg hele tiden vender tilbage til at lave.

Indtastet af:
Kilde: Min hjemmekunstskabslære.

Opskriften giver 12 portioner

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Æg, sukker og vaniljesukker røres godt sammen. Pisk gerne i lang tid.  Herefter blandes havregryn, hvedemel og bagepulver i dejen, dette skal foldes i.  Den moste banan og de mindre stykker rabarber tilsættes, og til sidst kommes den smeltede smør i.  Dejen fordeles i 12 muffinsforme, som meget gerne må sættes i en metal-muffin-form for at få det pæneste resultat. 

  200°   15 min

Opskriften tilhører kategorien:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk