Rarbabercurd.

Alle (næsten) elsker lemoncurd, men denne rabarbercurd slår den med flere længder!

Indtastet af:
Kilde: Runas madblog.

Opskriften giver 4 dl

Ingredienser:

1. Skyl rabarberne og skær dem i små stykker, som kommes i en gryde sammen med vandet. Herefter koges de helt ud, således at man får en mos, dette tager ca. 15 mintter. Lad mosen afkøle lidt, hvorefter vaniljestangen tages op.  2. Pisk æggene let sammen og rør dem i mosen.  3. Pres nu mosen gennem en sigteog ned i en ren gryde. Tilæt sukkeret og kardemomme. Lad mosen koge et par minutter under omrøring.  4. Tag gryden af varmen, og tilsæt små klatter af smør. Rør rundt indtil smørret er helt smeltet. Nu kommes curden i et skoldet glas, som evt. er skyllet med atamon.  Curden kan holde sig i køleskabet i 3-4 uger, hvis den da holder så længe ;-)

Opskriften tilhører kategorien:

kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2019, Opskriftsamleren.dk