Rødkålssalat

Frisk og sprød salat til den tunge og fede julemad.

Indtastet af:

Opskriften giver 4 portioner

Ingredienser:

Snit rødkålen helt fint og kom det i en skål.
Del appelsinerne i halve, og pres saften af den ene halve i en skål.
Rør eddike og sirup ud i appelsinsaften, og hæld det over rødkålen. Sæt det på køl i min. en halv time, gerne længere.

Skær skrællen af de tre halve appelsiner, så der ikke er noget af den bitre hvide hinde på, og skær dem i mindre både.
Vend appelsinbådene i rødkålen sammen med blåbær og valnødder lige inden servering.

Opskriften tilhører kategorien:

Salater
kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, samt data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - herunder Low FODMAP, LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2019, Opskriftsamleren.dk