Rødkålssalat

Frisk og sprød salat til den tunge og fede julemad.

Indtastet af:

Opskriften giver 4 portioner

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Snit rødkålen helt fint og kom det i en skål.
Del appelsinerne i halve, og pres saften af den ene halve i en skål.
Rør eddike og sirup ud i appelsinsaften, og hæld det over rødkålen. Sæt det på køl i min. en halv time, gerne længere.

Skær skrællen af de tre halve appelsiner, så der ikke er noget af den bitre hvide hinde på, og skær dem i mindre både.
Vend appelsinbådene i rødkålen sammen med blåbær og valnødder lige inden servering.

Opskriften tilhører kategorien:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk