Rugbrødschips

Lækker og sprød snack af rugbrød.

Indtastet af:

Opskriften giver 10 portioner

Ingredienser:
Skær rugbrødet så tyndt som muligt, det er nemmest med tørt brød. Det gør ikke noget det går lidt i stykker. Læg stykkerne i et lag på bagepapir.


Dryp lidt olivenolie udover og drys med salt.


Bages midt i ovnen, ved 200 grader i ca 7-10 min.


Køles af, tjek om de er helt sprøde -så er de lette at knække over- ellers bøjer de, og så skal de have lidt længere.


Når de er kolde, opbevares de i en tæt dåse.


Serveres som snack, eller som det sprøde i en salat. Nogen synes de kan erstatte sprødt  bacon og de smager lidt derhenad. Også gode som drys på en kartoffelsuppe.



  200°   7 min

Opskriften tilhører kategorierne:

Forretter Frokost Bagværk Bagværk/ Fuldkorn Tilbehør
kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, samt data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - herunder Low FODMAP, LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2019, Opskriftsamleren.dk