Rugbrødsdrys

Indtastet af:
Fremgangsmåde:

Rugbrød og hasselnødder hakkes groft.
Rugbrød, hasselnød, hampefrø, brun farin, salt og ingefær vendes sammen.
Smeltet smør vendes deri.
Blandingen kommes på en bageplade.
Bages ved 180 grader i ca. 15 min, -der røres i blandingen et par gange i løbet af bagetiden.
Rugbrød drysset lades køle helt af.

Tip: Spises sammen med din yndlings koldskål, ymer el. lignende.

Opskriften tilhører kategorien:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk