Rugbrødsresteboller

Lækre boller lavet på resterne af dit rugbrød

Indtastet af:

Opskriften giver 17 stk

Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Rugbrødet skæres i tern og kogende vand hældes over. Lad blandingen afkøle til det er lillefingervarmt.

Gæren udrøres i 1 dl. lunt vand og røres i.

Bland de øvrige ingredienser i. Hæld melet i lidt efter lidt til den ønskede konsistens. Dejen skal klistre, men nogenlunde holde formen.

Hæves i ca. 45 minutter i en skål.

Med våde hænder sættes ca. 17 klumper dej på en bageplade og drysses evt. med lidt hvedemel gennem en sigte.

Lad bollerne hæve ca. 20-30 minutter.

Bages ved 190 grader varmluft. 

  190°   20 min

Opskriften tilhører kategorierne:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk