Rugbrødsresteboller

Lækre boller lavet på resterne af dit rugbrød

Indtastet af:

Opskriften giver 17 stk

Ingredienser:
Rugbrødet skæres i tern og kogende vand hældes over. Lad blandingen afkøle til det er lillefingervarmt.

Gæren udrøres i 1 dl. lunt vand og røres i.

Bland de øvrige ingredienser i. Hæld melet i lidt efter lidt til den ønskede konsistens. Dejen skal klistre, men nogenlunde holde formen.

Hæves i ca. 45 minutter i en skål.

Med våde hænder sættes ca. 17 klumper dej på en bageplade og drysses evt. med lidt hvedemel gennem en sigte.

Lad bollerne hæve ca. 20-30 minutter.

Bages ved 190 grader varmluft. 

  190°   20 min
kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, samt data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - herunder Low FODMAP, LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2019, Opskriftsamleren.dk / L. Andersen