Salat med græskar
Opskriften giver 2
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Tilberedning
-
Tænd ovnen på 200 grader.
-
Skyl græskaret og skær top og bund af.
-
Flæk græskaret på midten og fjern alle græskarkernerne.
-
Skær græskaret i både med en tykkelse på ca. 1 cm.
-
Pil løg og hvidløg og skær i kvarte.
-
Bland løg, hvidløg og græskarstykkerne med olie og kom ud på en bageplade.
-
Drys med salt og peber og bag af i ca. 45 minutter, eller indtil græskarstykkerne er møre og brune.
-
Mens græskarstykkerne er i ovnen koges quinoaen.
-
Skyl quinoaen og kog med 2 dl vand og en smule salt, indtil alt væden er fordampet.
-
Skyl grønkålen, fjern stokken og hak fint.
-
Bland kålet med olivenolie, citronsaft samt honning, og lad den trække lidt.
-
Tørrist græskarkerne på en pande, indtil de er gyldne og let brune.
-
Stil til side.
-
Steg baconstykkerne af på panden, indtil de er sprøde.
- Bland alle ingredienser i en stor skål. Kan spises kold eller varm.
Opskriften tilhører kategorien:
Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.
© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk