Salat med græskar

Indtastet af:

Opskriften giver 2

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Tilberedning

  1. Tænd ovnen på 200 grader.

  2. Skyl græskaret og skær top og bund af.

  3. Flæk græskaret på midten og fjern alle græskarkernerne.

  4. Skær græskaret i både med en tykkelse på ca. 1 cm.

  5. Pil løg og hvidløg og skær i kvarte.

  6. Bland løg, hvidløg og græskarstykkerne med olie og kom ud på en bageplade.

  7. Drys med salt og peber og bag af i ca. 45 minutter, eller indtil græskarstykkerne er møre og brune.

  8. Mens græskarstykkerne er i ovnen koges quinoaen.

  9. Skyl quinoaen og kog med 2 dl vand og en smule salt, indtil alt væden er fordampet.

  10. Skyl grønkålen, fjern stokken og hak fint.

  11. Bland kålet med olivenolie, citronsaft samt honning, og lad den trække lidt.

  12. Tørrist græskarkerne på en pande, indtil de er gyldne og let brune.

  13. Stil til side.

  14. Steg baconstykkerne af på panden, indtil de er sprøde.

  15. Bland alle ingredienser i en stor skål. Kan spises kold eller varm.

Opskriften tilhører kategorien:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk