Sandwichbrød

Hjemmelavet sandwichbrød/toastbrød til madpakken eller skovturen

Indtastet af:

Opskriften giver 1 sandwichbrød

Ingredienser:

Lun mælken og rør gæren ud heri.

Tilsæt salt og honning og rør melet i lidt efter lidt. Man kan blande forskellige slags mel, hvis man vil.

Lad dejen hæve til dobbelt størrelse, ca. 1 1/2-2 timer.

Form dejen til et brød og vend den i olie. Læg dejen i en 3 liters sandwichform. Hvis du ikke har en form på 3 ltr, så del dejen i 2 og læg i almindelige forme.

en sandwichform med låg er en fordel, men med almindelige forme kan der lægges en bradepande over formene mens de er i ovnen.

Lad dejen hæve igen til dejen næsten når kanten af formene.

Læg en stor smurt bradepande ovenpå formene og tyng den ned med f.eks. en støbejernsgryde el. lign.

Sæt i ovnen og bag ca. 35 minutter ved 220 grader Celsius.

  220°   35 min

Opskriften tilhører kategorierne:

Bagværk Bagværk/ Brød
kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, samt data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - herunder Low FODMAP, LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2019, Opskriftsamleren.dk