Skumfiduser

Indtastet af:
Kilde: http://www.kvalimad.dk/opskrifter/hjemmelavede-skumfiduser-marshmallows

Læg husblassene i blød i koldt vand. 34g svarer til 20 blade husblas.

Bring vand og sukker i kog i en gryde. 

Kom vanillekornene fra de flækkede vanillestænger i vandet.

Lad det koge i 20 minutter. (Til 110 grader C.)

Kom husblassen i og rør rundt indtil det hele er smeltet.

Tag det af varmen og lad det køle af i 10 minutter (til 100 grader).

Læg et tykt lag flormelis i bunden af en bradepande.

Pisk sukkermassen med en røremaskine eller håndmixer Pisk i laaang tid. Indtil det er meget tykt. Der skal både piskes luft ind og det skal køle af.

Jeg pisker ca. et kvarter ved næsthøjeste indstilling.

Hæld sukkermassen over i bradepanden med flormelisen. Bred det ud i et jævnt lag.

Strø mere flormelis ud over sukkermassen.

Lad den køle af til det er helt koldt.

Vend den evt. ud på et bord og skær eller klip den i passende størrelser.

Opskriften tilhører kategorien:

Slik & snacks
kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, samt data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - herunder Low FODMAP, LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2019, Opskriftsamleren.dk