Skyr-Panna Cotta

Den klassiske franske dessert i en sukkerfri og proteinrig udgave uden proteinpulver.

Indtastet af:

Opskriften giver 8 portioner

Ingredienser:

Udblød husblasene i koldt vand i ca. 10 min. 
Hæld cremefine, sirup og vanilje i en gryde, og varm det op ved svag til jævn varme. 
Riv skallen af citronen og pres saften ned i gryden med cremefine. Varm det op til lige inden kogepunktet mens du rører i den konstant, for at det ikke brænder på. 
Når blandingen er varm nok tages den af varmen, og husblasen vrides fri for vand inden den opløses i den varme "fløde". 
Sigt blandingen i en ren skål og pisk skyren i, og hæld den i en kande eller noget andet der er let at hælde af. 
Fordel cremen i 8 små glas og sæt dem op køl i min. 2 timer. Hvis du gerne vil have en skrå overflade ligesom på billedet, skal du sørge for at de står skrå i køleskabet. Vi brugte en muffinform til at sætte vores i. 

Opskriften tilhører kategorierne:

kommentarer leveret af Disqus

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2019, Opskriftsamleren.dk