Skyrispinde med peche melba

Børnevenlige ispinde uden sukker.

Indtastet af:
Kilde: https://mallesblog.wordpress.com/2016/05/28/skyrispinde-med-peche-melba/

Opskriften giver 4 stk

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Ved at anvende frosne ferskner og hindbær får du en is-lignende masse, hvilket gør, at de færdige is ikke bliver helt krystalliserede. Start derfor med at rense frugterne, skære dem i mindre stykker og smid dem i fryseren min. et par timer inden du går igang med selve isene.
Kom de frosne frugter og bær i blenderen med de resterende ingredienser, og blend det sammen til en ismasse.
Fordel massen i fire isforme, alt afhængig af dine isformes størelse, og sæt dem i fryseren. Er dine isforme ikke lavet således at du kan sætte ispindene i med det  samme, lad dem da stå i fryseren i ca. 1/2 time og sæt pindene i. Lad isene fryse helt i ca. 6 timer inden du tager dem ud af formene.

Pynt evt. isene med smeltet chokolade, frysetørrede hindbær, chokoladespåner og protein crispies, som på billedet, eller hvad du nu har i skabene inden servering.

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk